Hey! 

Als kind tekende ik altijd. Heerlijk onbezonnen kliederen en creëren. Zonder er bij na te denken. Hoe ouder ik werd, hoe minder ik ervan kon genieten. Alles wat ik maakte voelde niet goed genoeg.  Ik ben bijna mijn hele carrière Fashion designer geweest voor verschillende kledingmerken. En hier wordt verwacht dat je voor de deadline iets goeds creëert. Druk en creativiteit gingen niet meer goed samen.

Mijn ziekte MS maakte voor mij de beslissing nam dat het niet verder kon. De deadlines, lange werkdagen en non stop achter de computer is niet meer haalbaar. Ja en dan? Wat kan ik dan? Dit is wat ik doe!

Niet meer het potentieel in mijzelf kunnen zien. Ik was aangewezen op mijn lichaam en de kracht van mijn mind. Omdat ik mijn lichaam niet meer kon vertrouwen, kon ik voor mijn gevoel mijn mind ook niet meer vertrouwen. Ik was somber, negatief, boos en verdrietig. En vooral passief. Ik schoot in mijn slachtofferrol en wist niet hoe ik eruit kon komen. Toen wist ik dat het tijd was om hulp te zoeken. Ik heb vanaf mijn 24e gewerkt aan mij zelfontwikkeling d.m.v. verschillende therapieën en Reiki. Daar kon ik dus weer uit putten en opnieuw gaan ontdekken wat voor mij op dit moment helpend was. Ik volgde verschillende therapieën, workshops, trainingen, ceremonies, vrouwencirkels, masterclasses ,Yoga Nidra en begon met de opleiding Kunstzinnig dynamisch coachen.

Dat was magie!

Ik ben door zoveel donkere lagen heengegaan en heb mijn potentieel weer ontdekt. Creëren! Werken met mijn handen en niet met mijn hoofd! Alsof ik weer kan ademhalen. Ik weet hoe het is om in een diep dal te zitten en ik weet ook hoe het voelt om hier weer uit te kruipen. Sinds 2020 ben ik weer gaan schilderen. Dan kom ik op een plek in mijzelf waar ruimte en tijd niet meer bestaat. Dan staat mij hoofd even 'uit' en mijn hart 'aan'. Dit is het liefste wat ik doe en ik leef mijn droom!

Vanaf 1 april ben ik ook de gelukkige mede eigenaar en 1 van de 7 kunstenaars van Galerie de Burgpoort in Gorinchem, waar mijn kunstwerken te zien en te koop zijn. Ook is het tevens mijn workshopruimte. Ik hoop je daar te zien!