"Ik deed het extra graag om het voor mama te maken. Ik werd er vrolijk van en Ik vond het heel erg leuk , super en zou het vaker willen doen! "

Cem

"Ik heb het schilderen als heel leuk, ongedwongen en ontspannen ervaren. Vol liefde gedaan samen. De workshop heeft een hele andere benadering, goed concept zo! Ik zou het absoluut aanraden bij anderen!"

Lotte

"Een leuke workshop om samen met je kind te doen. We gingen allebei enthousiast naar huis met een mooi kunstwerk."

Marie Louise & Finnley

Data: info volgt

De workshop duurt gemiddeld 2 uur

  • workshop incl. materialen

  • 10:00 - 12:00 uur

  • Locatie volgt

  • Parkeren bij parkeergarage Kazerneplein

Investering voor jou incl. kind €38,50 incl. BTW,

thee/ limonade / wat lekkers

Parkeergarage Kweeklust, Gorinchem

Mijn (innerlijk) kind en ik

Een superleuke schilderworkshop samen met je kind. Leer als volwassene om weer te spelen en contact te maken met je innerlijk kind, door te kijken en te creëren door de ogen van je eigen kind.

Dit is een mooie manier om de verbinding met je kind aan te gaan. Echt even samen iets doen. Geen afleiding van telefoon, werk, broertjes of zusjes, tv, de was of vaat. Onverdeelde aandacht voor elkaar.

Van te voren leg ik kort wat uit over de praktische kant en geef ik een visualisatie voor verbinding met je gevoel, zodat je beter vanuit je intuïtie kunt creëren.

Dit is vooral voor de ouders goed ;) want die zitten vaak met de gedachten ergens anders. Kinderen kunnen dit van nature makkelijker, maar ook dan is de visualisatie fijn om de fantasie te prikkelen.

Op de achtergrond wordt rustgevende muziek afgespeeld.

Je gaat beide een schilderij maken voor elkaar!

Je gaat spelen, plezier maken en experimenteren. De uitkomst is niet belangrijk, de weg en het plezier wel.

Gedachten en perfectie uit en gaan!

Uiteraard mag je je eigen gemaakte kunstwerk mee naar huis nemen.

Leeftijd kind van 7 t/m 11. Dat is bewust, omdat kinderen in deze leeftijdscategorie al zelfstandig genoeg zijn en je als volwassene niet steeds bezig hoeft te zijn met je ouderrol en dus bewuster met elkaar kan connecten en genieten!

Uiteraard mag je met 2 kinderen komen, dan komt er wel een meerprijs bij. (je kan altijd een mailtje sturen bij vragen) Het is wel aan te raden om met 1 kind te komen, dan kun je de verbinding echt aan gaan. Anders missen jullie het effect van het samen zijn en wordt de aandacht toch weer verdeeld.

 

Kun jij als volwassene nog zo onbevangen spelen en creëren?  

En kan jij papa of mama inspireren?

Opa of oma mag natuurlijk ook!

 


REVIEWS

Moeder Lotte: "Ik heb het schilderen als heel leuk, ongedwongen en ontspannen ervaren. Het schilderij voor de ander maken vond ik een heel leuk concept, vol liefde gedaan samen. De visualisatie vond ik een fijne oefening om blanco te beginnen en in te vullen met fantasie. De workshop heeft een hele andere benadering, goed concept zo! Ik zou het absoluut aanraden bij anderen!"

Zoon Cem: "Ik vond het heel leuk om een boodschap erop te schrijven en het schilderij voor mama te maken. Ik deed het extra graag om het voor mama te maken. Het verhaal was heel fijn en hielp mij enorm om alles verder los te laten en inspireerde mij heel erg. Ik vond alles heel leuk en ben heel blij nu! Ik werd er vrolijk van en Ik vond het heel erg leuk , super en zou het vaker willen doen en zou het heel graag aanraden bij anderen!"

Moeder Lisanne: "Het verhaal was fijn en inspireerde mij wel. Soms dacht ik nog teveel aan wat ik wilde schilderen, maar meestal lukte het op gevoel. Het was erg leuk om een schilderij voor mijn dochter te maken. De boodschap maakt het persoonlijk. Leuk! Wat ik vooral leuk vond was de ontspannen sfeer. En elkaar voorstellen is erg leuk! 

Dochter Lois: "Het verhaal hielp mij zeker met inspiratie te vinden voor mijn schilderij. Ik vond het heel erg leuk en het inspireerde mij heel erg! Ik zal deze workshop heel graag aanraden bij anderen!"

Vader Martin: "Ik vond het schilderen in het begin moeilijk. De oefening vooraf is heel fijn en helpt. ik viel af en toe wel in het kritisch denken terug. Ik vond het heel leuk om het schilderij en de boodschap voor de ander te maken, zorgt voor snelle inspiratie. De visualisatie voelde heel fijn en hielp met inspiratie krijgen. Ik kon gelijk daarna aan de slag. Het ouder/kind stuk is echt heel leuk en zou deze workshop zeker aanraden bij anderen! "

Dochter Noora: "Het was heel fijn en leuk om het schilderij en de boodschap erop voor de ander te maken. Complimenten! Het verhaal was wel heel leuk al had ik wel mijn ogen open. Het hielp wel om rustig te worden. Het schilderen was leuk en het lukte te doen wat er als eerste in mijn fantasie opkwam. Ik geef deze workshop een 10! "

Moeder Malika: "Ik vond het schilderen leuk, veel materialen, kleuren en sjablonen. Daardoor kwam ik al schilderend tot nieuwe ideeën. Boodschap erop vond ik een leuk idee, ik vond het wel lastig om iets voor een ander te maken. Uiteindelijk is het een mix geworden van wat ik zelf mooi vind en hoop dat Lennon het ook mooi vind. Ik vond het een heel mooi verhaal, zag een mooie tuin voor me en daardoor volop ideeën voor mijn schilderij. Het is een hele leuke activiteit om samen met je kind te doen!"

Zoon Lennon: "Ik vond het schilderen best goed gelukt, ik deed gewoon een beetje wat. Ik vond het verhaal inspirerend, maar werd wel verdrietig, omdat ik moest denken aan mijn overleden kat. Een boodschap en een schilderij voor mama maken vond ik niet moeilijk. Ik deed gewoon wat ik zelf leuk vind, omdat mama hetzelfde als ik leuk vind. Het is een leuke workshop en raad het mijn vrienden, nichtjes en opa en oma aan. Ik heb wel een tip om tekeningen o.i.d. neer te leggen voor als je eerder klaar bent."

Oma: "Het schilderen ging wel makkelijk, over het ontwerp wel nagedacht. Ik vond het origineel om het schilderij voor de ander te maken en er een boodschap op te zetten. Het verhaal vond ik inspirerend en ik zou deze workshop aanraden bij anderen.

Kleinkind Amber: "Het schilderen ging toch nog met wat nadenken en vond het wel lastig om het schilderij voor een ander te maken en een boodschap erop te schrijven. Het verhaal had voor mij niet gehoeven, ik vond het lastig en iets te lang. Maar de workshop was wel leuk.

Kleinkind Daan: "Ik vond het een leuke workshop. Het schilderen ging vanzelf en ik vond het leuk om het voor een ander te maken en er een boodschap op te schrijven. Het verhaal was voor mij niet nodig."